2019. december 4., szerda

Teázás az olvasó csoportban


A 8:30-as csengőhang ébresztett fel. 

Újra előjöttek a tegnapi találkozó pillanatai. Jó volt azzal a néhány volt kollégával együtt tölteni azt a négy órát. Újfent megerősödött bennem a meggyőződés, hogy ebben a durván elanyagiasodott világban az egyik legnagyobb érték a barátság, az emberi kapcsolatok. Erre vigyázni kell. Azon leszek, hogy hamarosan újra találkozzunk.

B. Imrének frissiben átküldtem s tegnap ígért Aquapóniás anyagokat, illetve egyelőre csak egyet, mert a gmail nem hajlandó 25 MB-nál nagyobb állományokat postázni.

Délután időben elindultam a brushup-ra. 

Csak nagyon keveset késtem, de a foglalkozás elejére odaértem. Mindez azzal kezdődött, hogy Larry kiosztotta a Mikulási ajándékokat. Nekem természetesen egy virgács jutott, mert én sose készítem el a házi feladatot. Azután Larry megsajnált és azt mondta, ha visszaadom a virgácsot, akkor vehetek a kosárból egy csokit.

Az egész brushup nagyon jó hangulatú volt.

Az olvasó csoport alatt nem csak magamnak, hanem a Tündének is készítettem egy gyümölcs teát, de mondtam neki, hogy ezt maximum kedveskedésnek vegye, leánykérésnek semmi esetre se.

Hazajövet még beugrottam a CBA-ba némi vacsorának valóért.  Vettem 3 csirkecombot, lecsókolbászt és egy üveg kész lecsót.

Áron nem kért a vacsorából, Emőke pedig, már az anyukájánál vacsorázott.

















é

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése