2019. december 12., csütörtök

Német társalgás


Áron időben elindult. Nekem csak annyira kell igyekeznem, hogy ½ 11-re érjek be a német társalgásra. Majdnem sikerült. A csapat teljes volt. Szinte mindenki szereti ezt a másfél órát. Zsuzsa ezeket a csütörtök délelőtti foglalkozásokat jül csinála, én pedig nagyon őrködöm afölött, hogy a meglévő német tudásomból, minél kevesebb vesszen el.

Reggel felhívtam a Sony szervizt, hogy a szakembertől megkérdezzem, hogy a Sony VAIO-nál az indításkor milyen billentyű kombinációval érhetem el a BIOS-t.

Hazafele a Márton Áron téren megszakítottam az utat és vettem egy csülkös babgulyást. Itthon a CBA-ban vettem tejfölt, angol szalonnát és hagymás cipót. A bableves melegítésekor tettem bele egy mokkás Erős Pistát, tálaláskor pedig egy evőkanál tejfölt.

Áron négy óra előtt érkezett haza, de csak az Internet érdekelte. Háromféle kaja van a hűtőben, ő döntheti el, hogy melyikből vacsorázik.

Emőke átjött, hogy beszéljen vele a szobájában fellelhető rendetlenségről, de az majd csak később fog kiderülni, hogy milyen eredménnyel.

Vacsorára megettem a maradék túrós csuszát a sült angol szalonna kockákkal.

8 óra után még megnéztem az M1-et, de minek.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése