2020. június 12., péntek

Érettségi bizonyítvány



20200612 péntek

Ébredés 1/2 8-kor. Ez már teljesen normális. Egy kurta SMS tájékoztatott, hogy a nyugdíjat átutalták a számlámra. Ha már amúgy is ott jártam a számláimnál, az Equilor számlámról kivettem a realizált hozam egy részét és rátettem a BB-nél vezetett USD számlámra.

Elkezdtem az általános szépítkezést a fürdőszobában a ma délelőtti bizonyítvány osztáshoz. A borotválkozást nem kellett volna túlzásba vinnem, mert az arcmaszk úgyis mindent eltakar.

Még átvittem 6 inget Katikához vasaltatni.

Áronnal volt egy vitám, mert ő azt kérte, hogy ne legyek ott, az érettségi bizonyítványa kiosztásán. én pedig határozottan ott akartam lenni. Ez nagy vitát kavart és egy kisebb dulakodásba fulladt.

Kilenc óra után lementem a postára a csomagjaimért. Az egyikben egy E 27-es LED lámpa volt, de hiába csavartam be az éléskamra foglalatába, ott valami kontakt hiba volt.

Áronnal külön mentünk az évzáróra. Én majdnem pontosan 1/2 12-kor értem az iskolába.

Az ünnepélyes bizonyítvány kiosztáskor Áront angol dicséretben részesítették.

Eljövetelkor kértem Áront, hogy menjen be a LIDL boltba és vegyen egy halászlét. Azt mondta, ő most másfelé megy, de még délután kettőig bemehetek. Ő balra el, én pedig bementem a LIDL-be, ahonnan a biztonsági őr azonnal kitoloncolt, mert, hogy elmúlt 12 óra.

Hazafele leszálltam a 8E buszról az Apor Vilmos téren és vettem egy csülkös bablevest két szelet kenyérrel, utána egy presso kávé.

Áron délután nem tudta megmutatni az érettségi bizonyítványát, mert  kimenőt rendelt magának és sietett el bulizni.

Emőke hozott két doboz sört, aminek azért örültem, mert a csülkös bableves "úszni" kívánt.

 Bejelentette, hogy holnap levisznek  B.Füredre, megmutatják a házat és ha az idő olyan lesz, akkor fürödni is fogunk a Balatonban. A tervezett indulás délelőtt fél 10.

Most már elmúlt este 1/2 11. Áron még nem ért haza és ilyenkor már kezdek aggódni. Küldtem neki egy SMS-t, hogy tudjam, merre van.

























é

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése