2020. június 16., kedd

VöCsiKuM "Vörös Csillag" Középső úti Mintagazdaság

20200616 kedd

Úgy rémlik, hogy szinte egész éjjel esett az eső.

Ébredés két részletben. Először fél ötkor, de elvetve, utána normál időben 8 óra előtt pár perccel.

Reggeli után a gazda kimegy a "Vörös Csillag" Középső úti Mintagazdaságba, hogy a szemével hizlalja a disznót. A levegő hőmérséklete még 20 fok alatt van, de az éjszakai eső szemmel láthatóan jót tett az újólag ültetett konyhakerti növényeknek, szépen megeredtek. Ma még a nagy-poharas előnevelőből átkerült egy paradicsompalánta a földbe és a helyére egy zsenge kis palánta a pohárba.

Felhívtam az Allianz Zrt.-t, hogy eddig nem érkezetek meg az egy hete megigényelt GFB és Casco befizetést igazoló szelvények, holott azt ígérték, hogy 2-3 napon belül megküldik. Ja, mondta az ügyintézőnő,- azokat azért nem küldték el, mert a Pafikának (PAV311) még vannak befizetni való elmaradásai. Ha ezeket ma befizetem, akkor pénteken hívjam fel újra őket (beleszeretett a hangomba), addig biztosan lekönyvelik és akkor igényeljem meg újra a bizonylatok kiküldését. BÜROKRÁCIA!

Minden elmaradást átutaltam (összesen: 460.860,. Ft.) és majd pénteken újra hívom az Allianz Zrt.-t.

A hosszas netes ügyintézés miatt kicsit megkésve megmelegítettem a tegnap készült sült másik csirkecombot a krumplis körettel és az lett egy kovászos uborkával az ebcsora.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése