2012. február 26., vasárnap

alternatív energiák

Szikrázó napsütésre ébredtünk és el is határoztuk, hogy reggeli után azonnal felkerekedünk. A bőséges reggeli után sebtében elkészítettem a hűtőszekrény italkorlátjának protézisét és a megkevert műgyantával be is ragasztottam.Vittük magunkkal a Nikont, de csak a tájat tudtam fényképezni, mert Eszter és Áron nem voltak hajlandók a kamera elé állni. Áron óvatosan próbálgatta a jeget. Rálépni még itt-ott lehetett, de már átsétáni a túlpartra nem. A séta végén mindenki belekapaszkodott egy lefűrészelt csukló vastagságú faágba, amit később az istállóban feldaraboltam, Áron pedig szépen felrakott akúp alatt. Mire nyár lesz addigra biztosanki fognak száradni és jó lesz a grillezéshez. Jó másfél órás séta után mentünk Gabikáékhoz, mert megjött az új kuka, amit Gabikáéknál adott le a Bio-Pannónia. Áthoztuk a mi kukánkat és egyúttal a kölcsönkértet visszavittük Laci bácsiékhoz. Amíg Eszter Judittal és Annával trécseltek, addi én hallgattam Laci bácsi alternatív energiák és felhasználási módjuk c. előadását. Sokat lehet tanulni tőle.
Ebédre a csirkeleves maradékát ettük és második fogásnak lazacsült volt hagymás almával, amibe mostanra már nem csak sárgarépa, henem brokkoli és fokhagyma is került. Miután degeszre ettük magunkat, mindenki félrevonult pihenni.
Később Áron mindkettőnket beterelt valamilyen VIP Activia egészséges táplálkozás című programba. Esztert és engem is regisztrált és közölte, hogy majd e-ailen fogjuk megkapni a követendő helyes étrendünket.
Vasárnap délután derült ki, hogy Áronnak még van héfőre elkészítendő házi feladata, amihez szüksége lenne egy körömollóra. Ezen bepipultam, hogy megint az utolsó pillanatra hagyja a feladatait.
Későn kezdtünk összepakolni és elindulni hazafelé. Áron útközben aludt egy sort és amikorra hazaértünk már csak arra volt ereje, hogy fogmosás után bezuhanjon az ágyba.
Mi még felmentünk, hogy megnézzük, a mosogatógép sértetlenül megérkezett-e. Csabinak külön csomagoltunk a sült lazacból és a hagymás almából.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése