2012. február 11., szombat

Leó könyvei

Piac, piac, piac. Nagyon kevesen kínálják a portékáikat. Csak tojást vettünk, meg angol szalonnát. A játékboltban találtunk forgótáras pisztolyt, a turkálóban pedig cowboy kalapot a keddi farsangi bulihoz. Ahogy hazaértünk nekiláttam a reggeli készítésének. Áron már a reggelizés előtt nem tudott mással foglalkozni, mint a cowboy felszerelésével.
Reggeli után Áron a leckéjét írta, én pedig nekiláttam a leáztatott bélyegek szortírozásához. Délelőtt átjött Marika fia a nekik félretett lazacféleségekért. A fazekában kitett kocsonyát behoztam, leszedtem a zsírját és újramelegítés után kitettem tányérokba szedve.
Az ebéd készítéséhez csak későn kezdtem, mert reggelire nagyon telezabáltuk magunkat. Nagyon finom ebéd készült. Sült lazac csíkok hagymás alma körettel. A köretben most volt egy kevés sárgarépa is. Utána palacsinta.
Eszter otthon pihenteti a csuklóját, nekünk meg hiányzik. Délután én is lefeküdtem a padlóra, hogy egyengessem a hátam. Áron betakargatott, így azután el is szundítottam egy órácskát.
Gabikáékat szerettük volna áthívni egy kis szaunázásra, meg palacsintázkodásra, de Gabika vagy nagyon megfázott, vagy elkapott Zitától valamilyen vírust, ezért nem jöttek át.
Mi is korán feküdtünk le és az ágyban még olvastunk egy kicsit. Áron szeret olvasnivalókat válogatni Leó könyvei között.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése