2012. február 5., vasárnap

NYET

Ma reggelre Eszter keze nagyon bedagadt ezért fokozott kényeztetésben részesítettem. Igyekeztem, hogy mire lejön, addigra legalább a kávé  legyen készen. Ma nem kellett semmit vásárolni a terülj-terülj asztalkámhoz, csak el kellett készíteni.
Délelőtt Áron még egy kicsit tanult. Sajnos Kriszta és az ikrek nem jöttek, mert Krisztának megfájdult a torka és egy kicsit a hóviszonyoktól is meghőköltek. Áron szomorú volt, de megbeszéltük, hogy talán két hét múlva sikerül összehozni ezt a programot.
Áron kiment a kertbe, mi pedig befejeztük az excel-ben készült leltárt. Utána én meg nekikezdtem a buffalói csípős csirkeszárny készítésének. Természetesen készítettem lite-os verziót is, mert Áron nem szereti a csípőset. Közben olvassuk Norci helyszíni közvetítését a blogban Ádám és a gyerekek utazásáról. A csirkeszárnynak nagy sikere van as usually.
Áron betanítja Esztert a saját maga készítette társasjáték szabályaira.
Délután elkezdünk közösen pakolni és készülünk az indulásra. Amikor már minden bent van az autóban és mindannyian beszálltunk, az autó azt mondta, hogy NYET. Egy darabig még próbálkoztam, de amikor láttam, hogy ez reménytelen, akkor felhívtam Dezsőt, aki rögtön felajánlotta a segítségét. Átjött az autóval, hogy bebikázzuk a Scenic-et. Egy órai próbálkozás után ő is azt mondta, hogy reménytelen és megadta az egyik dömsödi szerelő elérhetőségét és azt javasolta, hogy reggel próbáljuk meg elérni. Bánatunkban behívtuk Dezsőt és elfogyasztottunk néhány felest a 2010-es szilvapálinkánkból. Visszapakoltuk a legfontosabb cuccokat, visszakapcsoltam a fűtést, sőt még a cserépkályhába is begyújtottunk. Igyekeztem mindenkinek a legjobbat kínálni, hogy ne fogják fel tragikusan az autó indításának a kudarcát. Áron felmehetett a számítógéppel játszani. Mi Eszterrel megnézhettünk egy korábban tervezett DVD-t.
Kilenc óra után nekiálltam baconba csavart csirkemájat sütögetni, amit jóízűen el is fogyasztottunk. Még egy rátekintés Norci helyszíni közvetítésére, azután lefekvés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése