2012. február 12., vasárnap

R.I.P. Withney Huston

Reggelire én egy tál kocsonyát faltam be, Áron pedig diós palacsintát és tejet fogysztott.Reggeli után áthívtuk Feri bácsit, hogy vigyen maguknak két tál kocsonyát. Gabika még mindig nyomja az ágyat.
Nagyon megdöbbentett, hogy meghalt kedvenc énekesnőm Whitney Houston. Ilyen tiszta énekhangot, mint az övé, ritkán hall az ember. Borzasztó, hogy a kábítószer milyen sűrűn szedi az áldozatait.
Délelőtt elhalasztottam a lecke kikérdezését, mert annyira sütött a nap, hogy azt sajnáltam volna, ha nem a szabadban töltjük, ezért inkább kimentünk korizni. Pontosabban csak Áron korizott, én meg vittem a fényképezőgépet. Sikerült a kinőtt koricipőjén még egy számot növelni, de sajnos még így is kicsi. Ott megbeszéltem az erdészekkel, hogy jövő pénteken hozzanak 10-15 mázsa fát, de ha lehet, akkor felkuglizva.
Közben hazajöttem feltenni a csirkeleves és mire Áron is megjött, már kész is lett. Előbb a lecke és csak utána az ebéd. Délután korán indultunk haza, hogy még legyen időnk arra, hogy beugorjunk Annácskáékhoz. Már nagyon régen beszélgettünk. Áron rögtön elfoglalta magát Marci ott deponált játékaival.
A nap fénypontja mégis csak az volt, hogy otthon lehetünk Eszterrel. Amikor hazaértünk együtt vacsoráztunk. Áron felvette a cowboy jelmezt, Eszter hozott le hozzá egy bőr övet, hogy teljes legyen az öltözék. A vacsi után ittunk néhány unicumot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése