2012. február 7., kedd

Nyílt órák

Izgalmasan kezdődött a nap. Áron már fél nyolckor elindult, mert Ági néni azt kérte, hogy ha lehet, akkor nyolc előtt menjenek reggelizni. Én itthon reggeliztem és csak az utolsó pillanatban estem be az első nyílt órára. Ági néni a kedvemért mégegyszer felolvastatta Áronnal a verset, amit írt. Áron elfelejtette bevinni a szemüvegét, amit szóvá is tettek. Nem volt annyi szülő, mint amennyire számítottam. A második óra Környezet Ismeret volt a digitális teremben. Áron villogott a környezet tudatosságával. A harmadik nyílt óra matek, amit Ági néni tartott. Nekem mind a három tetszett.
Onnan egy kávé után bementem a bányába. Ebéd után kezdődött egy tárgyalás, amin jelen voltam ugyan, de igyekeztem magamat kivonni az érdemi hozzászólásból.
A huzikába betettem az új ablakot és jöttem haza meggyúrni és feldíszíteni a pizzát.
Háromra jött Bence. Sokat javult a kezelésem alatt. Négykor abba kellett hagynunk a matekot, mert megjöttek a terroristák. Csani hiányzott a csapatból, mert ő most jutalomsíelésen van.Tartottam egy rövid írásos felmérőt abból az anyagrészből, amit Judit néni megüzent nekem. A siralmas eredményt kielemeztük és beígértem, hogy ezt még a pizza előtt meg fogjuk ismételni. Lazításként kicsit mással is foglalkoztunk és közben elindítottam a pizza sütést. Utolsó felvonásként megismételtettem a röpdolgozatot, aminek az eredménye ez alkalommal sokat javult. Nagyon jók a fiúk. Áron kivételesen írt egy 100%-os felmérőt.
A pizzának a szokásos sikere volt. Áron vitt fel Eszternek is és Ilinek is. A fiúk egy darabig játszottak.
Közben megérkezett Eszter és elkezdtünk angolozni. Fáradtnak és kimerültnek látszott. Nagyon megviselte a jobb karjának a begipszelése és a ma reggeli vizit, ezért nem kínoztam sokáig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése