2012. február 19., vasárnap

Grllcsirke és görög saláta

Áron korán kelt fel, hogy leülhessen a számítgép elé. Tojásrántotta, pirítós, tej, tejeskávé. Reggeli után mindenki elvonult és a saját dolgával foglalkozott. Ha csak egyetlen csavart a helyére tudok tenni, az már jó irányba befolyásolja a közérzetemet. Hogy ez mitől van így azt nem tudom. Vannak, akik szerint túl sok mindennel foglalkozom és ettől azután néha összecsapnak a fejem felett a hullámok. Ennek annyi az igazságtartalma, hogy a kiváncsiságom miatt valóban vannak dolgok, ami mellett nem tudok úgy elmenni, hogy azt ne próbáljam megoldani.
Délelőtt elkészítettem és felszereltem azt a tisztítóeszközöket tartót, amit Ági kért, hogy legyen a szauna és a zuhanyozó között. Leáztattam egy adag bélyeget és megfőztem az ebédet. Áron csak most árulta el, hogy neki hétfőn kell bevinni egy A2-es méretű fekete vagy kék kartont, hogy tudjanak belőle álarcot készíteni. Szerinte ilyen kartont lehet a TESCO-ban kapni, szerintem meg nem. Délután korán kezdtünk összepakolni hogy még be tudjuk szerezni a kartont.
A TESCO-ban, ha kartont nem is, de legalább vettünk egy grillcsirkét, meg salátának valókat (olíva bogyó, feta sajt stb.) Vettünk négy lazac fejet, amit majd holnap fogok előkészíteni halászlének. Itthon rögtön nekiálltam készíteni a vacsorát, így mire Eszter lejött már minden ki volt tálalva. Eszter volt Áron megmentője kék karton ügyben, mert fent találtak egy A2-es méretűt. Ennek örömére kezelésbe vette Áront a maradék leckéje elkészítésénél.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése