2012. február 2., csütörtök

Lajkó Félix koncert

Éjjel nagy bűnt követtem el. Úgy éjjel kettő fele járhatott, amikor felébredtem és éreztem, hogy egyszerűen nem tudok újra elaludni. Nosza kimentem a konyhába, bekaptam egy unicumot, megmelegítettem a paprikás krumplit és utána még egy sört is ittam. Egy kicsit leültem a gép elé és egy óra múlva úgy éreztem mehetek aludni.
Reggel Áron úgy indult a suliba, hogy részletesen jelentette, mi mindent pakolt be a táskájába és, hogy az úszó cuccait sem felejti el magával vinni. Rajta volt az új szemüveg, amiben nagyon csinos volt. Remélem, hogy fog tudni rá vigyázni.
Délelőtt elővettem a hóláncot és mielőtt levittem volna az autóba, még fantom keréken gyakoroltam, hogyan is kell majd feltenni. Még egy youtube-ot is megnéztem, hogy biztos legyek a dolgomban.

Most voltam a fogorvos bácsinál. Leszedte a fogkövemet. Nem fájt, de azért be voltam szarva. Először is adott egy beutalót röntgenre, mert két fogamról szeretne többet tudni. Megállapította továbbá, hogy kell egy teljes alsó korona, ami 350.000.- és ő ezt két hét alatt megcsinálja. Különben pedig jót beszélgettünk a síelésről, mert ő is nagy hóbuzi.
Áron is Eszter is időben jöttek haza, ahhoz, hogy ne késsünk el a Lajkó Félix-Pettik Ádám MÜPA koncertről. Áron beszámolt iskolai napjáról, kiemelve, hogyan zajlik az úszás, ki került a kezdő, a közepes és a haladó csoportba. Éreztem, hogy nagyon büszke az úszási teljesítményére. Nem csoda, hiszen csecsemő kora óta barátkozik a vízzel. Elmondta, hogy milyen sikere volt a szemüvegességének és ennek örültem. Átnéztük a leckéjét és miután mindent rendben találtam mehetett fel Ilihez.
Autóval mentünk a MÜPA-ba, mertnagyon cudar hideg van kint az utcán. Időben érkeztünk, de a jegy átvételénél volt egy kis probléma. Miután az is megoldódott, kezdődhet a buli. Nagyon jó helyen ültünk. Lajkó Félix éppen veünk szemben játszott. Ott volt Ádám apukája és Saci is. Meg is beszéltünk velük egy március elejei dömsödi találkozót. Mindenki nagyon jól játszott és fergeteges sikerük volt. Falusi Mariann szerepeltetése is jó ötletnek bizonyult, de az állapota aggasztó. Nem is értem, hogy nincs egy jóakaró orvos aki felvilágosítaná, hogy ilyen testsúllyala szíve könnyen felmondhatja a szolgálatot.  Koncert után még megvacsoráztunk és egy kicsit iszogattunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése