2012. február 20., hétfő

hogy lesz ebből SZJA bevallás?

Áron reggel nagy büszkén vitte be a kartont. Nyolc körül indultam és először Szilvivel találkoztam. Az ügyünkben holnap kell hivatalosan megjelennem. Kérte, hogy legyk tekintettel a szorult anyagi helyzetére. Én is megpróbáltam ugyanolyan büszkén, vagy legalább ugyanolyan öntudatosan betűzni a bányába, mint ahogyan Áron ment a suliba. Az igazgató úr szerint félreértettük egymást, nem ma tartjuk a megbeszélést, ma csak egyeztetünk egyidőpontot. No nem baj,addig is gyüjtök némi kiegészítő információt, hogy azúj időpontra (péntekre) már kerekebb legyen a történet.
Ebéd után egyenesen hazamentem és keresgéltem az SZJA bevalláshoz szükséges papírjaimat. Lehet, hogy kérnem kell majd egy másolatot, mert az eredetieket nem találom. Megbeszéltem Nóra nagyival Áron teniszedzésével kapcsolatos tervemet. Átadta a szervezési feladatot, mert ő a jövő héten elutazik öt napra Nagykátára.
Előkészítettem az esti angolhoz szükséges anyagot. Eszter időben érkezett. Megvacsoráztunk és kezdődhetett az angol. Eszter nem készítette el a házi feladatát, ezért ha nem is keményen, de leszúrtam.
Óra után felbontottam a négy lazacfejet. A halászlének valót Eszter vitte el, a négy szelet lazacot pedig én tettema mélyhűtőnkbe.
Nagy nehezen Áront lefektettem és felmentem Ilihez, hogy megkérjem, megint rendeljen egy nagyobb adag mézet, mert elfogyott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése