2012. február 3., péntek

búcsú Ádámtól

Reggel arra ébredtem, hogy Áron búcsúzik. Mindent egyedül és rendben elvégzett. Az is igaz,hogy pár perc múlva visszatért, hogy a Környezet munkafüzetét itthon felejtette. Gondolta, még mindig jobb pár perc séta vossza, minthogy apuci este fejeket vágjon a tanári bejegyzés miatt. Ezzel együtt még időben volt ahhoz, hogy el ne késsen.
Először elindítottam a dömsödi fűtést, majd felhoztam az Ádámnak szánt kütyüt az autóból, hogy az akkuját feltöltve tudjam nekik odaadni. Elindítottam a nagymosást és csak utána kezdtem a reggeli készítéséhez.
Megírtam a levelet  BKV-nak, amiben a szemükre hánytam, hogy a helyzetükben hogy engedhetik meg maguknak ezt az időhúzó magatartást.
 Elkezdtem pakolni és kiteregettem. A mosogatógépet kirámoltam és ki is tisztítottam a mindenféle többhónapos szennyződéseitől. Dél körül beugrottam a kis kínaiba kajálni, majd elvittem a kütyüt Ádámnak. Ellátam utolsó atyai tanácsaimmal és érzékeny búcsút vettünk egymástól. Ettól kezdve már csak Norci blogján keresztül tudtam követni az eseményeket.
Áron is, Eszter is fél négyre megérkeztek és indulhattunk. A TESCO-ban kezdtünk. Vettünk mindenféle apróságot, négy nagy lazac fejet. és hat a óra felé értünk a bázisra. A fűtés kitűnően funkcionált.Vacsorára sült hurkát és hideget ettünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése