2012. február 27., hétfő

aranygaluska

Reggel Áron nagyon rendes volt. Úgy látszik, hogy használt a tegnap esti letolásom. 3/4 7-kor hozzákezdett a maszk kivágásának és engem pedig nyugtatott, hogy időben készen lesz és el fog indulni a suliba. Én talám még taknyosabban ébredtem, mint ahogy lefeküdtem. Ma nem megyek a bányába, mert itthon is meg tudom írni azt, amit bent pénteken megbeszéltük. Távmunka. Viszont hozzákezdtem a pizza projektnek. Minden hozzávaló megvan, úgy hogy rajta.
Örömmel olvastam Norci bejegyzéseit és magam is behoztam az egyhetes lemaradásomat a blogomban. Ugyanúgy nem szeretem, ha vannak lemaradásaim, mint ahogyan azt sem szeretem ha felgyülemlenek a sárga csekkjeim. Úgy érzem jól magam, ha nekem tartoznak egy válaszlevéllel és ha minden nap tudok valamit tenni, ami maradandó.
Bár ez nem lesz maradandó, mert a terroristák a német után megeszik, de meggyúrtam a pizza tésztát. A fele ment a mélyhűtőbe, amásik fele meg a kelesztő tálcára.
Közben telefonáltak a Karavándortól, hogy egy komoly vevő jelent meg a huzikáért, de azt kéri, hogy a költségemre legyen még beszerelve egy tápvíz becsatlakozó és egy parabóla antenna árbóc. Ez 50 ezer forint áralkut jelent, ezért belementem.
Lementem a doktornénihez, hogy adna-e egy igazolást arról, hogy egészséges vagyok, mert lejárt a jogsim és meg kellene hosszabbíttatnom. Már így is 3 napja lejárt jogosítvánnyal vezetem az autót, aminek az elbírálása olyan mint ha nem is lenne jogosítványom. Éppen a rendelőben voltam, amikor Áron megérkezett az iskolából és mivel nem talált otthon felment az Ilihez. Mentem utána és próbáltam volna számonkérni tőle, hogy miért nem jött haza 5-re, amikorra ígérte, akkor nem kerültük volna el egymást, de Ili lecsillapított és mondta, hogy inkább igyunk meg egy kupica pálinkát. Áron közben játszott a másik szobában. Alig, hogy már kezdtem jól érezni magam, csöngött a telefon. Eszter kérdezte, hogy hol vagyok, mert szerinte 6-kor kellett volna kezdődnie az angol óránknak. Na erre ő is feljött Ilihez, de hogy a következő pálinkát már ne teljesen üres gyomorra igyuk, kaptunk egy kis főtt füstölt sonkát tormával és kenyérrel, utána pedig aranygaluskát mind a hárman. Mondtamis Eszternek, hogy ide be kellene fizetnünk vacsorára, mert nagyon jó az ellátás.
Utána egy tartalmas angol óra volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése