2012. február 15., szerda

Farsang a suliban.

Nagyon álmosan ébredtem. Áron késve jött le Ilitől és a szemüvegét is fent felejtette. Már majdnem indultunk, amikor Áronnak eszébe jutott, hogy az egyik házi feladatot elfelejtette megírni. Gyorsan megírta, de én már nem mertem megnézni, hogy milyen lett, csak betuszkoltam az autóba és már mentünk is. Áron még időben beért, de nekem még be kellett mennem a kisboltba, mert a fiúknak süteményt, ropit és műzliszeleteket kellett vinniük a délutáni farsangi bulira.
Megnéztem a kezdő nyelvtan könyvet és a hozzátartozó CD-t, amit Eszter hozott és az rendben találtatott.
Délután Esztert és Áront is fél ötre vártam haza, mert ötre bejelentkeztünk Ellihez. Eszter meg is jelent időben, de Áront hiába vártuk, sehol. Esztert megkértem, hogy menjen lefele a Kaptató sétányon, én pedig autóval elindulok a másikoldalon, hogy becserkésszük Áront. Mind a ketten egyszerre értünk oda, amikor Áron fél óra késéssel ugyan, éppen felszállni készült a 139-es buszra (jegy nélkül!). Beültek az autóba és kb. ugyanennyi késéssel megérkeztünk Elliékhez. A bemutatkozás után Elli rögtön Eszter lábát vette kezelésbe, utána meg az enyémet. Áron addig játszott a kutyákkal és fogyasztott Elli süteményéből.
Fél nyolc fele, már itthon kezdtük a vacsorát készíteni. Amíg Eszter bevásárolt a MATCH-ban, addig és a csirkelevessel és a lazac sütésével voltam elfoglalva. Eszter még lehozott egy nagy lábas lencsét, amit egy kicsit feljavítva és behabarva tálaltam a sült lazac mellé. Eszter sokáig maradt, Áron pedig a saját szobájában aludt.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése