2012. február 24., péntek

Traumatológián

Áron tegnap este és ma reggel is azt mondta, hogy mindent rendgben bepakolt a táskájába. Ehhez képest a leckefüzetét nekem kellett utána vinni az iskolába. Nagyon fontosnak tartottam a mai két megbeszélést, ezért már egy órával korábban érkeztem a helyszínre.
Valika volt olyan kedves, hogy másolt még egy példányt a kifizetéseimről, mert nemsokára el kell készítenem az SZJA bevallást és az egyik pepírt valahova elszórtam.
Bakker cég megnyugtatott, hogy az idén is lesz áztatni való bélyeg bőben, de még nem induult be az üzlet. Az ebédhez csak éppen hogy hozzákezdtem, mejd inkább becsomagoltam és indultam Eszterért a Traumatológiára, ahol lecserélték a gipszet valamilyen könnyebb kötésre. A fellépésemtől azt hitték, hogy én vagyok a férje, de nem ellenkeztem és hallgattam az orvos utasításait. Utána végül itthon ebédeltünk és fent fogyasztottuk el a kávét két franciakrémes társaságában.
Meglátogattuk Emőkét a Barackvirág utcában. Ott már csak teáztunk és beszélgettünk. Eszter közben zizegett.
Mire hazaértünk Áron már itt várt az ajtó előtt. Gyorsan bepakoltunk minden szükségest az autóba és indultunk a TESCO-ba. Sikeres volt a bevásárlásunk, mert lazac is volt (csak nekünk) bőven és Eszternek kinéztem egy, szerintem baromi olccsó mosogatógépet. Akkor még nem is értettem, hogyan lehet ilyen olcsó de később kiderült. A 12 személyes AAA osztályú mosogatógépek márkától függően 70 és 100 ezer forint között mozogtak. A kiválasztott utolsó darab 24.390.- forint volt. Amikor az ingyenes hazaszállítást intéztem, akkor láttam, hogy a személyzet valamiért pánikol, de akkor már hiába. Ők szerették volna visszacsinálni a dolgot, mert szerintük elírás történt, de én addigra már mindent kifizettem és nem voltam vevő semmiféle korrekcióra.
Elég későn értünk Dömsödre. Gyorsan megvacsoráztunk. Én előkészítettem a lazacot és az olyan sok lett, hogy nem is fért volna be a mélyhűtőba. felhívtam Dezső bácsit, hogy hoztam nekik is ajándékba egy kis lazacot. Nekik is külön voltak csomagolva a sütni való szeletek, a halászlének való, de az is megpucolva és végül a macskájuknakvaló. Nagyon örült neki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése