2012. február 9., csütörtök

halászlé

Áron időben indult a suliba és a búcsúzáskor jelentette, hogy az órarend szerint mindent bepakolt a táskájában. Mindezt csk azért jelentette, hogy megnyugodjak. Saját magának azt jelentette, hogy betette-e a zsebébe azokat a lego alkatrészeket, amiket ma szeretne elcsencselni az osztálytársaival egyéb lego alkatrészekre.
Norciékkal kapcsolatban teljesen lehiggadtam. Úgy érzem, hogy sinen vannak és már csak finomítanikell a dolgokon. Gergőék is fontolgatják, hogy miként követhetnék a példájukat.
Megírtam a helyszini szemle iránti kérelmemet a Rendőr-Főkapitányságnak az ellopott autónk nyomozásával kapcsolatban.
A délelőtt maradék részét aquapónia tanulmányozásával töltöttem, hiszen néhány hónap múlva már el lehetne kezdeni a projektet.
Ebédre Eszter maradék csirkelevese és baracklekváros grízes tészta volt. Délután angol brush up volt a program. Katiet nélkülöztük, mert még két hónapig Amerikában van.
Amikor hazaértem azonnal feltettem a halászlét főni. Öt után érkezett haza Áron és azonnal nelkilátott a szobája rendbehozásának, mert ezt szabtam feltételként, hogy ma Ilinél aludhat. Hatra jött Bence, hogy egy órát matekozzunk. Eszter egy üveg borral érkezett és örült a halászlének, mint meglepetésnek. Jó vele.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése