2012. február 22., szerda

tenisz

Reggel Áron időben jött le Ilitől és rendben ment az iskolába. Nem sokkal később Judit telefonált, hogy Csani nálunk felejtette a német cuccait. Nekem indulnom kellett a RICOH reggelire, de azért arra még futotta az időmből, hogy Csani cuccait beadjam az iskola portájára. A RICOH-ban a prezentáció érddekes volt. Az igazgatót kellett emlékeztetnem, hogy nekik még vannak beváltatlan ígéreteik a cégemmel szemben. Nem ellenkezett és megerősítette megrendelési szándékaikat.

Ha már ilyen közel voltam, akkorbejelentkeztem az Inform_Media-hoz. Tartalmas beszélgetésem volt K. P.-rel és ebéd közben abban is megállapodtunk, hogy a javaslataimat első körben írásban fogom, hozzá eljuttatni.
Itthon azzal kezdtem, hogy átküldtem a TIGÁZ-nak a mérőóra állását.
Még négy óra előtt bementem Áronért a suliba, majd felhívtuk Nóra nagyit, hogy ha van kedve akkor jöjjön velönk a Vasasba, ahol Áronnak tenisz szintfelmérése lesz és ha úgy látjuk, akkor be is iratjuk edzésre.
A szintfelmérés eredménye biztató volt, ezért nagyi nem is hezitált, befizette az első hónapra.
Itthon Eszter és Áron engem kizárva oldották meg a házi feladat átnézését és a táska bepakolását. Nagyon hatrmónikus a kapcsolatuk,aminek kimondottan örülök.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése