2012. április 19., csütörtök

feleségek egymás közt

Áron reggel mégegyszer felmondta magának a verset és úgy itélte meg, hogy mind a 15 versszakot tudja. Ezzel a tudattal indult el az iskolába.
Én még egy kőrt futottam Scenic II tetőcsomagtaró ügyben és arra jutottam, hogy akkor megnézek egy kicsit gagyi felfújható Handrack alkalmi csomagtartót.
Nem sokkal reggeli után elindultam a Rudasba, ahol S. Lacival volt találkozóm. A Rudas a szokásos élményt adta. Laci megpróbált lebeszélni arról a felfújható csomagtartóró, inkább nézzek valami Thule-t, ha már nem az eredeti gyári Scenic-et veszem.
Hazajövet megebédeltem Eszter tegnap sütötte rakott kínai kelből és már indultam is a brushupra.
Eszter, közben elment az éves könyvkiállításra és ott megismerkedett volt feleségemmel. Szerintem garanciákat szeretett volna szerezni a legjobb helyről a személyemet illetően.
Öt után értem csak haza és Áron már fent volt Ilinél. Én iskövettem, amiből egy kis pálinkázás kerekedett.
Norcikám nem örült, hogy a zongorát az iskolán keresztül akartam bérbeadni, de megnyugtattam, hogy majd nagyon megnézem a leendő bérlőt.
Olyan jókat hallottam a Lauder iskoláról, hogy Áron jövőjére gondolva felvettem velük  a kapcsolatot.
Áron a lefekvés után még szeretett volna olvasni az ágyban,mert talált egy May Károly könyvet és mint mondta, nagyon izgalmas. Mind a ketten olvastunk.
Eszternek kimenője van. Elment Érdre az Öreg Tyúkok Egyesületének traccspartijára. Mentségére legyen mondva, hogy hazajövet, azért beugrott egy jó éjszakát puszira.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése