2012. április 26., csütörtök

tanácsadói felkérés

Áron csak egy műanyag szatyorban vitte az ünneplőjét, mert ma osztályfényképezkedés lesz. Kellett vinnie még néhány könyvet és füzetet is, mivel az iskolatáskáját tegnap az énekkari verseny után már nem tudta hazahozni a suliból.
Reggel ripsz-ropsz elkezdtem a tegnap leáztatott bélyegeket a préselőbe rakni. Reggeli után elindítottam a mosogatógépet és igyekszem mindent úgy tenni, hogy több dolog intéződjön el, mint amennyi restancia felgyülemlik a hátam mögött.
Bélával megbeszéltem a nagyon izgalmas ingatlan ügyeit. Utána másolatban elküldtem a Gyámhivatalnak a Kincstárjeggyel kapcsolatos dokumentumokat, ahogy azt a határozatban kérte. Ha már posta, akkor mellette beugrotam a kis kínaiba ebédelni.
Időközben kaptam egy telefont, ami szerint elképzelhető, hogy felkérnek egy nagyobb lélegzetű projektben tanácsadónak. Még nem gondoltam át teljesen, hogy elvállalhatom-e vagy sem, de ebben nem is sürgettek.
Az utolsó pillanatban tudtam elindulni a brushupra, de végül majdnem pontosan odaértem. Onnan fél ötkor szabadultam és rohantam a Zrinyi utcai Duna Palotába, ahol egy vernisszázson, Láng Miticzki Katalint textilművész kiállításán volt  találkozóm Eszterrel. Útközben felhívtam Ilit, hogy mi nem tudunk hazamenni akkorra, amikor Áron hazajön az iskolából, de később felmegyünk érte, addig pesztrálja. A kiállítás nekem is tetszett.
Otthon azután együtt kényeztettük Áront.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése