2012. április 30., hétfő

a gyerek fejlődése

Reggel fél nyolcra kellett átmennem Ferihez, hogy folytassuk a kenu műgyantás paplanozását. Eszter készített egy kávét és még két biciklit is elő kellett vennem, hogy Eszter és Áron el tudjanak indulni vásárolni. Megigazítottam Eszternek a bicikli nyerget és már indultam is dolgozni. Onnan még vissza kellett jöjjek, mert Ferinek nem volt durva csiszoló papírja, amivel a korábbi réteg megkeményedett szálkáit kellett lecsiszolni. Neki estünk egy újabb réteg paplanozásának és 11-re már el is készültünk vele. Közben még a töcskölő ecsetek is elfogytak, így azért is vissza kellett rohannom.
Amikor végleg visszajöttem, még nem voltak itthon Áronék, ezért nekiláttam a SION tábla felszerelésének és a fenti zuhanyozó elválasztójának rendbehozásához.
Eszter elmesélte, hogy Áronnal hosszan beszélgettek a családi viszonyaink kezdődő átalakulásáról. Áron kifejtette, hogy neki semmi kifogása nincs a  változásokkal kapcsolatban, sőt még azt is elmagyarázta Eszternek, hogy ő már milyen nagy és, hogy az utóbbi évben ő mennyit változott, mennyit fejlődött, "mert egy ember tíz és húsz éves kora között sokkal többet fejlődik, mint hetven és nyolcvan éves kora között".
Ebéd után kimentünk a Dunára és vittük a felfújt gumi kajakot is. Feri tartott egy gyorstalpaló kajak evezési tanfolyamot. Eszter is én is tanultunk belőle. Sajnos ennek a (Sevylor) gumi kajaknak nem elég jó az iránytartása. Még az is lehet, hogy fogok készíteni rá egy hátsó uszonyt (skeg), hogy ne forgolódjon ide-oda.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése