2012. április 1., vasárnap

kettesben Áronnal

Áron sokkal korábban kelt fel, mint én, mert én még éjjel is olvastam a Csernok könyvet. Későn reggeliztünk és ma kihagytuk a ruszlit a menűből.
Délelőtt folytattam az ágfűrészelést, hogy legyen már valami látszatja is a munkámnak.
Átvittem a Feri bácsinak az eltört Fiskars kést, hogy próbáljon neki ismét késformát adni. Közben hívtam őket, hogy az idén is tartsanak velünk az Adriára. Szerintem titokban már készültek is erre a meghívásra, mert vettek egy új sátrat. Azért lenne jó ha jönnének, mert használhatnák a huzika nyújtotta infrastruktúrát is. Lassan el kell kezdenünk egy naptárral megtervezni a nyarat. Áron már tudja, hogy miket szeretne. Legyen benne Adria, tenisztábor, Nóra nagyi, Horány Norciékkal és minden ami finom.
Utána megint elmentünk a kishídig, de most már nagyon hideg szél fogadott minket. Útközben oda-vissza megkérdeztük a stégeken fagyoskodó horgászokat, hogy milyen a termés, de nem panaszkodtak.
Betettem az autóba egy keretes fűrészt, meg egy dekopírt, hogy Eszternek otthon meg tudjam csinálni a konyha ajtaját. Korán érkeztünk haza és fel is vittük Esztenek a tojást meg az újhagymát, amit neki vettünkNagyon finom túrós süteményt ettünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése