2012. április 11., szerda

Gyámhatóság

Elkezdődött egy rövid hét. Áronnak fél hatkor csörgött az ébresztője és fel is pattant azon nyomban és befejezte a félbemaradt matek leckéjét. Én még szundiztam egy kicsit és csak akkor ébredtem fel, amikor Ő már felöltözve, bepakolva 7 óra után indult a suliba. Annyit azért még megkérdeztem, hogy elkészült-e a leckéjével és viszi-e a tornazsákot, azután aludtam tovább.
Reggeli után befejeztem K. Sanyikának írt levelemet és megírtam a Gyámhatóság felé is a kérelmet, engedélyezzék Áron gyámsági betétkönyvének látra szóló kamatát (3,25% ) legalább 8 %-os Kincstárjegyre cserélni. Az OTP-ben azt mondták, hogy ne reménykedjek 100 %-osan, hogy engedélyezni fogják. Közben megjött Eszter és együtt ebédeltünk. Nagyi telefonált, hogy nem érzi jól magát, menjünk nélküle a tenísz edzésre.
1/2 4-re mentem Áronért és 3/4-kor már ott tébláboltunk a pálya szélén. Útközben elújságolta a frissen szerzett ötösöket. Az edzés alatt sokat tanultam, hogy milyen gyakorlatokat lehet végezni otthon, meg Dömsödön. Visszafele beugrottunka TESCO-ba. Én bevásároltam, Áron pedig beküldött egy pizzát.
Itthon végre, több mint négy hónapos késéssel kipróbálhatta a saját Windows 7-es számítógépét. Eszterrel rendbetettük a konyhát, megpucoltuk a spenótot, ő főzött, mi meg játszottunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése