2012. április 12., csütörtök

fogászat

Reggel nagyon küszködtem a felkeléssel, aminek csak egyik oka a fájlalt derekam, a másik, hogy nagyon későig olvastam és nem aludtam ki magam. Egy biztos, hogy oda kell érnem 1/2 9-re Adrihoz, mert ma szeretné befejezni a két fogam lecsiszolását és a mintavételt. Az külön nehezítette a felkelést, hogy mindenfajta fogászati kezeléstől úgy be vagyok szarva, hogynálam gyávább, hisztisebb paciense nem lehetett az elmúlt tíz évben.
Hiába értem oda pontosan, Adri exkuzálta magát, hogy elfelejtett szólni, hogy csak 9-re jöjjek. Nagy nehezen beültem a fogorvosi székbe és attól kezdve három órán keresztül szadizott. Már-már meg akartam halni - erről egyébként menet közben telefonon értesítettem a kedvesemet - amikor 12-re Adri befejezte a kezelést.
Hazajövet Eszterrel együtt tudtam ebédelni, de 3-ra már sietnem kellett a brush up-ra. Öt óra után mentem a labor leletekért és onnan abban a hiszemben jöttem haza, hogy Bence 6-ra jön matekra. Nem jött, de lagalább volt arra időm, hogy elkezdjem szervezni Norciék lakásából kitelepíteni a különböző ingóságokat.  Azt beszéltem meg Eszterrel, hogy holnap délelőtt bejárjuk a lakást és megnézzük, hogy mit hol lehet elhelyezni. Áront megint csak 1/4 10-kor tudtam az ágyába parancsolni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése