2012. április 24., kedd

It was a hard day

A nehéz nap azzal kezdődött, hogy miután Áron elindult a suliba, befejeztem a tegnapi megbeszélésekkel kapcsolatos levelezéseket. Elindítottam a nagymosást és meggyúrtam a kelesztett pizza tésztát. Felhívtam a THULE szaküzletet, hogy végre pontot tegyek a csomagtartó problémára. Még a délelőtt találtam egy lite-osabb megoldást és el is mentem érte.  Kicsivel több, mint 28 rugóból meg is oldottam a kérdést. Annyira kerestem a gazdaságos megoldást, hgy tömegközlekedéssel mentem, jöttem.

Közben Laci telefonált, hogy kellene beszélnünk a hasznát vitorlás eladójával. Amikor hazaértem, először a hasamat kényeztettem. Megmelegítettem a lazac halászléből egy adagot, megcsípőztem és beküldtem. Jóllakva már könnyebb volt elkezdeni a csomagtartó felszerelését. Szerintem egy bő óra alatt készen is voltam.

Gyorsan kiteregettem a nagymosást és már kezdtem volna feldíszíteni a pizzát, de közben megérkezett Bence. Ma kombinatorikával foglalkoztunk és örömmel tapasztaltam, hogy a logikai érzéke is javul a fiúnak.

Jóval négy előtt érkeztek a fiúk a német gyakorlásra. Nekem még le kellett szaladnom a MATCH-ba, mert hiányzott a lila hagyma, az oliva bogyó és a sajt a pizzáról. Kamel nem jött, mert nem érezte jól magát, Csaninak pedig foci felmérése volt a Vasasban. Így azután csak négyen voltunk, amiből az is következett, hogy a pizzából is tudott mindenki repetázni.
A gyakorlás a közepes alatti színvonalú volt. Áron felvitt egy kis tepsivel a pizzából Csabinak, amit végül Eszter evett meg. Már az óra utáni.legózás folyt, amikor Laci megérkezett az ikrekért. Őt is megkínáltam pizzával, amitől a fiúk a játék hosszabbítását élvezhették. A fiúk és Laci akkor búcsúztak el, amikor Eszter megérkezett angolra. Ö sem tette zsebre amit kapott. Nem csinálta meg a házi feladatát és nem tanulta meg a dialógusokat.
Mire átnéztem Áron házi feladatát és lefeküdt, már jóval elmúlt kilenc óra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése