2012. április 22., vasárnap

polcok tárolása

Megint későn keltünk. Tizenegy után átmentünk Dezsőékhez. Boróka igazított az Eszternek szánt tűzzománcos függőn, amit végül elhoztunk.
Felmásztam az istálló padlásterébe és egy kicsit rendet tettem, hogy a 45 polc elfférjen ott valahol. A maradék 5 cm es hungarocell táblákat neki támasztottam a lakrész falának, hogy jövő télen még jobban szigetelje a lakrészt.
Eszter egyenként feladogatta a polcokat, amik végül egészen jól elfértek.
Ebédre Eszter megint a römertopfból szedett, én pedig egy nagy tányér halászlét kívántam meg magamnak.
Ebéd után átmentem Gabikáékhoz és a Ferivel együtt néztük meg a Forma 1-et. Mire visszamentem Esztert a délutáni szundizásból kellett felkeltenem, mert már hamarosan indulnunk kellett haza.
Gyorsan összepakoltunk és indultunk, hogy Áronnal körülbelül egyszerre érjünk Gazdagrétre. Útközben felhívtuk nagyit, aki mondta,hogy Áron éppen most ült fel a 139-esre. Tudtam, hogy Áron nem esik kétségbe, ha minket nem talál otthon, hanem felmegy Ilihez, ezért azután felhívtuk Ilit is, hogy Áron ne izguljon, mi valószínűleg 10-20 perccel később érkezünk meg. Így is lett. Mire felmentem Ilihez, Áron már a TV előtt ült és nézte a mesét (Ilinél szabad :-)). Annak nem örültem, hogy Áron nem hozta haza az iskolatáskáját, mert így nem tudtam megállapítani, hogy hétfőre minden rendben van-e. Kurtán elmesélte a tenisiversenyen történteket. A rossz helyezése nem keserítette el, mert yokkal nagyobbakkal került egy csoportba.
Eszter szétszortírozta a kajákat, úgy értve, hogy vitt fel Csabinak is, azután együtt vacsoráztunk. Lefekvés előtt Áron még olvasott egy kicsit. Most éppen May Károly könyveibe van belezuhanva, mi pedig Internet bankoltunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése