2012. október 9., kedd

Alap a jövőhöz

A délelőttöt úgy eltyörögtem otthon, hogy észre sem vettem, hogyan szalad az idő. 3/4 12-re értem be Hassanhoz a Műegyetemre, hogy segítsen kitölteni az űrlapot, amit küldtek.A matek elmaradt Olivérrel, de Kriszta megnyugtatott, hogy a németre Olivér és Bálint is jönnek. Így is lett, szinte Áronnal egyidőben érkeztek. A német gyatrán ment, én meg nem sütötem pizzát, mert azt mondtam, hogy majd ha tudják egyeztetni az időt a többiekkel és összeáll a régi csapat, akkor sütök csak pizzát. Hogy ne maradjanak teljesen kényeztetés nélkül, felszolgáltam a házi gyártású nápolyit. Beadtam az "Alap a jövőhöz" második pályázatomat, ami ismét abban sántít, hogy nem egy vállalkozásnak nyújt profitot, hanem az egész társadalomnak eredményes és hasznos. Emő nagyon megmoshatta Áron fejét, mert attól kezdve Áron mint egy kisangyal teljesítette a kéréseimet. Az is lehet, hogy valamilyen varázsigét mormolt Áron szemébe nézve és az regulázta meg a fiút.
Emőt elvittem L. Katihoz bulizni és azt mondta, kilenc körül hazaér, főleg, ha olyan finomat készítek, mint amilyent ígértem.
Lazacos farfalle volt az igérvényben és amíg Áront kikérdeztem a leckéjéről, el is készült a mű. Áron egyedül evett belőle, mert én szeretném megvárni Emőt és azt mondta, hogy nagyon finom volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése