2012. október 3., szerda

tenisz edzés

Áron időben indult el a suliba, de nagy mérgelődésemre se fogat nem mosott, se a német könyvét nem vitte magával, pedig erről reggel többször is beszéltünk. "Igen, igen, rendben van Apa", azután a végén mégsincs rendben.
Sikerült S. Lacinak megszerveznem, hogy a kazánja javításához soronkívűl kimenjen B. úr, aki már nálam is és Norciéknál is javította a fűtési rendszert.
 A megpuhult és kihűlt két nagy lábas almát összeöntöttem egy lábasba és további intézkedésig lefedve betettem a hűtőbe.Elindítottam a mosogatógépet és reggeli után nekiálltam diót törni.
A bélyegeket az utolsó darabig betettem a préselőbe és 11 óra után már kezdtem türelmetlenkedni, hogy mikorra lesz kész az autó, ezért felhívtam P. urat. Mire odaérek készen lesz, hozzak 46.000.- forintot magammal. Másoktól is hallottam, hogy a rendszeres szerviz nem olcsó mulatság, de fontos.
Egykor már hazafele gurultam az autóval. A kínaiban ebédeltem és utána hívtam a Nóra nagyit, hogy egyeztessem vele a szokásos szerdai félnégyes találkozót Áron iskolájánál. Nagyi úgy döntött, hogy neki a csütörtöki nap jobb lenne, ezért ma nem jön a teniszre. Azzal nem tudtam meggyőzni, hogy Áronnak az átlagosnál nagyobb szüksége van az életben a biztos kapaszkodókra és az nem tesz jót neki, ha a napirendje, vagy a hetirendje gyakran változik. Végül nagyi is megjött a tenisz edzésre. Vittem Áronnal egy zacskó dömsödi almát, aminek nagyon örült. Gyula kimondottam jó edző, nagyon figyel arra, hogy mindenkinek legyenek sikerélményei az edzés alatt. Emiatt Áron nagyon élvezi a szerdai tenisz edzéseket. Közben lebonyolítottam egy körtelefont és a szokásos keddi pizzával egybekötött német gyakorlást ezentúl csütörtökönként fogjuk tartani. Nagyit és Áront elhoztam az Eleven Centerig és ott tettem fel őket a 139-esre. Áron utolsó kérése az volt, hogy reggel nyolcig vigyem be a suliba a keményfedelű füzettartóját. Este még felhívtuk Zoli bácsit (Áron osztályfőnöke) és érdeklődtünk, hogy mi is csatlakozhatnánk-e a januári Gerlitzen sítáborhoz.
Emő finom vacsorát kreált. Sültvirsli párolt hagymás almával. Ittunk hozzá egy kis sört, azután lementünk hozzám angolozni. Viszonylag korán feküdtünk le.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése