2012. november 27., kedd

A kütyü a dobozba került

Arra ébredtem, hogy nagyon taknyos vagyok és bár úgy éreztem, hogy lázam nincs, de gyenge vagyok. Möci ellátott citromos teával és rám parancsolt, hogy maradjak az ágyban. Közben simított egyet a tegnapi beszélgetésünkön.
Szerencsére mára nincsen sok teendőm. 11 óra után levittem a két ételhordó garnitúrát (Emőkéét és a sajátomat) és felhoztam az ebédeket. Nagyon padlón tudok lenni egy kis nátha miatt.
Délután négyre jöttek az ikrek és Áron is időben hazaért. Megerőltettem magam és egy órán keresztül úgy tettem, mintha makk egészséges lennék. Utána a fiúk még játszottak egy kicsit a számítógépen, majd elindultak haza.
Emő lejött és elkezdtük a vacsora ceremóniáját. Sütöttem egy kis lazacot. Mi Áronnal a nyugger második fogását ettük egy-egy szelet lazaccal, Emő pedig csak lazacot evett salátával.

Áron, bár nem mutatta meg a tájékoztatót és az üzenő füzetet, de csupa jó hírt hozott az iskolából. Az volt az érzésem, hogy Csani jó hatással van rá, mert este leült aszámítógép elé és kutakodott a föniciai ABC után, hogy abból írjon egy szorgalmi dolgozatot, mert most erről tanultak.

Este több részletben ment a lefekvés és amikor már azt hittem, hogy Áron rendben nyugovóra tért, akkor még gyanús hangokat hallottam a szobájából és bemenve láttam, hogy még játszik a kütyüjével. Mivel már majdnem 11 óra volt, nagyon bepöccentem és a kütyü két hétre elkobzásra került

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése