2012. november 26., hétfő

A villanyszerelő lemondta a mai szerelést

Áron nagyon nehezen ébredt, de azért sikerült időben elindítani a suliba. Möci ma nem ment dolgozni, ezért együtt reggeliztünk. Elindultam a bányába, de előtte még beugrottam az Auchanba, hogy megvegyem a szülinapi szendvicsekre elmaradhatatlan füstölt lazacot.
A bányában egy kávé mellett megtárgyaltuk az aktuális problémákat és magánjellegűen megrendeltem Áronnak a Jégkorszak 4.-et K. Zolinál. Amikor panaszkodtam, hogy az NGM meg sem mozdul a javaslatomra, B. úr nagyon lelombozott, hogy a javslatom sért ilyen olyan egyéni érdekeket és ezért ebben nem is szeretnének dönteni.
Felhívtam Nóra nagyit, aki elpanaszolta, hogy a fűtés nála alig megy és a radiátorok csak éppen hogy langyosak. Mondtam neki, hogy levisszük Dömsödre, ahol mindent megtalál a kamrában és hűtőszekrényben és a fűtés is tökéletes, de erről hallani sem akart, csak idegesítette magát, hogy az ő társasházuk milyen szar.

Hazafele a TESCO-ban megreklamáltam, hogy pénteken nem kaptam meg a 4 x 100 forintos láncreakciót és szó nélkül pótolták.

Villanyszerelő nem jött, de megbeszéltünk egy újabb időpontot szerda reggelre. Az még teljeseb belefér, mert csak pénteken lesz a szülinapi buli
Amikor Áron hazajött a suliból, megkérdezte, hogy Csani feljöhet-e hozzánk és amikor igent bólitottam, csak kiszólt a folyosóra, hogy "Csani jöhetsz". Emővel jót mosolyogtunk ezen az előzetes bepróbálkozáson. Egy darabig játszottak a Áron szobájában, azután érzékeny búcsú. Csak utána derült ki, hogy Áron hozott egy egyest , mert nem tanulta meg a Természet Ismeretek leckét. Ezen nagyon bepipultam, hiszen a hét végén bőven lett volna ideje a számítógépezés helyett ezt megtanulni, de sajnos még a leckefüzetében sem volt felírva. Emő mindig mondja, hogy legyek Áronnal szemben szigorúbb és következetes, de amikor arra kerül a sor, akkor meg mindig Áron védelmére siet.

Este felé elkezdtem szipogni és éreztem, hogy valami bujkál bennem. Már a sakk sem megy úgy ahogy kellene. Emő megint rázendített egy féltékenységi jelenetre, mert miközben a telefonomról felhívta Csabit, talált néhány olyan hívást rajta, ami nem nyerte el a teszését. Jól kidumáltuk az egészet, de ez sem tett jót a lelki állapotomnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése