2012. november 5., hétfő

Vívás Áronnal

Áronnal reggel még volt egy menetem, mert a tolltartója nem volt rendben, viszont a pörgettyűt bevitte volna a suliba, ha nem vagyok elég éber. Nem vette nagyon rossznéven, hogy én kerültem ki győztesen a dologból.
Emővel megállapítottuk, hogy a hűtőszekrény mélyhűtő része beszart. Próbáltam újraindítással javítgatni, de nem sikerült.
Munkába menet bementem a Budapest Bankba és megszüntetettem a TESCO vásárló kártyámat, mivel akármennyire kerestem, nem találtam sehol és attól tartottam, hogy előbb-utóbb valaki visszaél vele.
A bányában csak a Főszerkesztővel konzultáltam egy kis ideig, azután indultam haza. Útba ejtettem a barkácsboltot. Vettem elemet a dömsödi szénmonoxid riasztóba meg három kis zacskó szeget a fiókgyártáshoz.
Hazaérve először lementem a nyugger ebédért, majd felhívtam a hűtőgép szervizt, de már csak holnapra vállalták, hogy kiküldik a szerelőt. Kiürítettem a mélyhűtőt és a cuccoknak kerestem albérletet, amíg a hűtőszekrényt meg nem javítják. Egy nagy adagot a szemben lakó Laci bácsiéknál, három kisebb adagot pedig Ilinél, Emőnél és Emőkénél helyeztem el.  Még így is maradt benne egy-két dolog, de arra gondoltam, hogy mivel azok nem húsfélék, kibírnak egy napot.
Délután rászálltam a napelem projektre és készítettem egy árajánlatokat összevető táblázatot. Estenagy meccset vívtam Áronnal, mert se a táskáját nem találtam rendben lévőnek, se a házi feladatát. A tolltartóról már nem is szabadna beszélnem. A húsz ceruzaféléből 12 hiányzik és a meglévőknek is ki van törve a hegye. Hegyező és radír sehol. Egyszóval nincs rend a dolgai körül, miközben önfeledten játszik a pörgettyűjével, amit el kellett, hogy kobozzak. Megkértem, hogy lefekvés előtt tegyen rendet a szobájában, a táskájában és a tolltartójában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése