2012. november 4., vasárnap

Áron hazajön

Arra ébredtünk, hogy megszólalt a kütyü, amit csak a múlt vasárnapi Forma 1 miatt állítottam be, de elfelejtettem erre a hétre hatástalanítani. A jó hír, hogy ma szikrázó napsütéses a reggel. A kényelmes reggelizés ma is elhúzódik fél tízre. Délelőtt átvittem a rengeteg csirkecsontot Rokkónak és megnéztem miként bővítette Feri bácsi a garázs műhelyt. Emőke elment kiválasztani a hazaviendő kiscicát. Egy kicsit még folytattam a tegnap elkezdett paradicsomos ásását.
Elkezdtünk összepakolni és nem is ebédeltünk, mert akkor nem értünk volna haza a Forma 1 startjára.
Pöttöm Pannát Emőke vigyázta az autóban. A TESCO-nál csak azért álltunk meg, hogy Pannának vegyünk macskakaját és almot. Nem sokkal a rajt után már itthonnézhettük a Forma 1-et. Közben ebédeltünk, mivel a rengeteg kaját is hazahoztuk. Emő Csabinak is vitt föl mindenféle finomságot, hogy ki ne maradjon a buliból. Ekkor konstatáltuk először, hogy a hűtőszekrénnyel valami probléma van.
Már elmúlt öt óra, amikor útra keltünk, hogy hazahozzuk Áront Nóra nagyitól. Nagyinak is vittünk egy üveg csirkelevest, aminek nagyon örült. Áronnak be nem állt a szája annyi mindent szeretett volna elmesélni. Attól nem voltam boldog, hogy Egerben minden szinvonalat alulról megdöntve 5-6 gagyi könyvet vásároltak. Nagyi csak annyit mondott, hogy nem tudott ellenállni Áron kérésének. Ezek olyan könyvek, amiket legszívesebben kidobnék, de Emő nyugtatott, hogy majd lassan, fokozatosan ki fog fejlődni Áron ízlése.
Hazafele Áron nagyon izgatott lett, hogy milyen meglepetés fogja várni Emőkénél. Már a nagyinál olyanokat mondott, hogy állat szagot érez rajtam. Amikor beléptünk Emőke lakásába, akkor határozottan kijelentette, hogy itt macska szag van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése