2012. november 8., csütörtök

síbakancs

Együtt keltem Áronnal, mert szerettem volna követni, hogyan készül indulni az iskolába. Már csak tíz perc volt az indulásig, amikor tolltartó villám ellenőrzésre vetemedtem. Nem hiába volt az a gyanúm, hogy ott nincs minden rendben. Veszekedés, vita nem volt. Gyorsan kihegyeztem a ceruzákat, beletettem a hiányzó radírt és a hegyezőt és egy fokkal nyugodtabban engedtem el a suliba.
Telefonált a vaterás sícipő eladó, hogy most el tudná hozni a sícipőt, amit Emőnek (500 Ft) leütöttünk. Kicsit izgultam, miként fog tisztázódni az általa elkövetett hiba, hogy 5000.- helyett 500.- forintot írt eladási árnak, de mindegy, most már ezt végig kell csinálni. Mégegyszer felhívott, amikor megérkezett a Gazdagréti térre. Csak mellesleg jegyzem meg, hogy 500 forintért a posta nem hozza házhoz az egy pár síbakancsot.
Szimpatikus fiatalember jött szembe a két síbakanccsal. Bemutatkoztunk, szemrevételeztem a síbakancsokat és félve átadtam neki az 500-ast. Meglepetésemre a szeme se rebbent. Megköszönte és elbúcsúztunk.
Délelőtt megírtam a levelem a Claims Conference Budapesti iirodájának, amiben felajánlottam a tevőleges segítségemet.
Felhoztam az ebédet, de csak a levest ettem meg. Megkértem Norcit, hogy készítse el Áron szüli napi meghívóját.
Háromra elmentünk Emőkével a Brushupra. Onnan hazaérve még nem jött meg Áron, ezért betűztem az iskolába, ahol kiderült, hogy Márton napi lampionozást tartottak, de Áron elfelejtette mondani. 1/4 8-ra ért haza, úgy hogy már csak egy kis ideje maradt a lefekvés előtt a macskázásra.
Emő mielőtt elment Érdre felpróbálta a sícipőt és pont jó volt a lábára. Utána elindult és csak későre igérte magát haza.
Neki álltam elkészíteni a napelem projekt megtérülési számításait és az eredmények alapján úgy néz ki, hogy belevágunk. Most el kell kezdeni tárgyalni a végleges bekerülési költségekről, az elérhető kedvezményekről és a fizetés ütemezéséről és ha ezek után is úgy néz ki, hogy nyögés nélkül megvalósítható, akkor megrendeljük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése