2012. november 25., vasárnap

Német és angol óra

Ködös, borongós reggelre ébredtünk. Lementem elkészíteni a királynő kávéját. Möci úgy kezdte a reggelt, hogy megállapította, hízásnak eredt, ezért ő csak egy kávét kér reggelire, meg esetleg egy lágytojást. Na jó, maximum egy sós, kapros túrós rétest, de azután már csak salátát. Hogy a fogyókúrának nyomatékot adjon beiktatott egy reggeli szaunázást is. Emiatt én is visszafogottan reggeliztem. Áron készített magának néhány párizsis, sajtos melegszendvicset.
Reggeli után nekiálltam kiteregetni a tegnap beáztatott bélyegeket. Közben megpróbáltam kiegészíteni és befejezni az elmúlt hét blogbejegyzéseit. Sajnos már a felére sem emlékeztem, hogy mik történtek velünk.
Emő újabb feladatot kapott angol foglalkozás gyanánt. Fordítania kellett egy vadi új olvasmányt. Közben Áront sem kíméltem, mert neki meg komoly elmaradásai voltak németből.
Ebédre a tegnap készült csirkelevest, a tejfölös gombapörkölttel tarkított sertéssültet ettük csigatésztával és utána, akibe még fért, az kaphatott a túrós rétesből.
Egy-egy órát mindenki visszavonult pihenni, majd megnéztük az évad legizgalmasabb Forma1-ét. Áron meg én drukkoltunk és tippeltünk, hogy ki lesz a győztes és ki a 2012-es világbajnok. Este hét után tudtunk csak hazaindulni. Nyolckor Áronnak táskaellenőrzése, fürdés és ágybazuhanás volt a programja. Möci még elrendezte a hazacipelt cuccokat. Vitt fel Csabinak is némi kaját, azután végleg bezártuk a hétvégét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése