2012. november 28., szerda

A villanyszerelő mindent kijavított

Olyan mélyen aludtam, hogy észre sem vettem, amikor Áron elindult a suliba. Talán egy hajszálnyit jobban éreztem magam, amikor a 8 órás hírekre ébredeztem. Gyorsan fel kellett kelnem, mer a villanyszerelő úr felhívott, hogy egy negyedóra múlva érkeznek.Sikerült megjavítaniuk a hibát. Möci javasolta, hogy vegyek a patikában egy 500-as Béres C vitamint és abból vegyek be néha egyet-egyet.
A villanyszerelőnek sikerült megtalálnia a falban a vezeték kontakthibáját és egy óra alatt be is fejezték a javítást. Le kellett mennem, hogy pénzt vegyek ki a falból, mert ami itthon volt, az nem volt elég a javításra. Egyúttal bementem a patikába is. Rögtön sikerült 20.000.- forinttól megszabadulnom.
Az ebédet Emőke hozta fel, nekem csak annyi volt vele a dolgom, hogy megnézzem, mit főztek, mert étvágyam az egy szem se.

Délután majdnem fél négyre értem Áronért a suliba. Nagyi is és Áron is már ott vártak. Éppen az utolsó percben értünk a tenisz edzésre. Nagyon élveztem nézni, hogy Áron hétről-hétre hogyan fejlődik.

Tenisz után hárman együtt indultunk a TESCO-ba, hogy a nagyinak megtöltsük az éléskamráját tartós élelmiszerekkel, anélkül, hogy neki cipekednie kelljen. Nem volt egyszerű vele vásárolni. Hogy semmit nem talált, azon Áron segített, mert ő mindenről tudta, hol kell keresni, de hogy megrettent attól, ha egy palack ásványvíz helyett hatot szerettünk volna venni, már nehéz volt meggyőzni.
Mindezzel együtt Nagyi nagyon meg volt hatva, amikor Áronnal mindent felcipeltünk. Adott egy zacskó szőlőt és ragaszkodott hozzá, hogy azt vigyük haza Emőnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése