2012. november 23., péntek

TESCO esti játékvásár

Reggeli után az első dolgom az volt, hogy elindultam a világ végére, hogy megjavíttassam a régi kis box fényképezőgépet. Arra nem   is mertem gondolni, hogy abból még ma használható gép lesz, minden esetre elindultam. Vittem magammal olvasni valót, mert majdnem egy óra az út.  A mester megnézte a gépet és azt mondta, hogy ennek nincs semmi baja, azon kívűl, hogy egy nagyon öreg (hét éves) akkumulátor van benne. 5500.- forintért adott egy újat és a gép 100 %-osan működött.
Hazafele sikerült kifognom egy Almstom metró szerelvényt. Most jobban szemügyre tudtam venni, mint az avatásakor. A Déli Pélyaudvarnál felhívtam Nóra nagyit, hogy ha tudja, mi a száma annak a legó játéknak, amire Áron vágyik, akkor most meg tudom nézni a legó boltban. Sajnos nem találta meg, hogy hova írta fel.
Itthon a kajával együtt felhoztam a méz szállítmányt is és megadtam Ilinek a tartozásunkat..
Elkezdtem az összepakolni, hogy mire megérkezik Áron és Emő hazaérkezik, addigra indulhassunk.
Fél négykor sikeresen elindultunk. Gyanútlanul megálltunk a TESCO-nál némi bevásárlási céllal. A TESCO-ban éppen "Esti Játékvásár"-t tartottak. Hogy lefölözzék a karácsonyra tervezett játék piacot 50 %-os visszatérítéssel kecsegtették a vevőket du. 5 és 6 óra között. Nekünk se kellett több, a nagyi helyett megvettük Áron vágyva vágyott legóját. A baj csak az volt, hogy mi hiába vettünk meg még minden egyebet, még csak 3/4 5 volt és a kedvezmény csak du. 5-től volt érvényes. A pénztárak előtt kígyózó sorok által, de senki nem fizetett, mert várta az 5 órai harangszót. Amikor végre szabadultunk, indulhattunk Dömsödre. Az úton végig tejfehér ködön kellett keresztül autóznunk. Hat óra is elmúlt, mire megérkeztünk. A fűtés és a távbekapcsolás jól szuperált és jó meleg lakásban fogyasztottuk a vacsoránkat. Emő közben bekapcsolta a szaunát. Még megnéztük a Voice of Hungary-t, majd belájultunk az ágyikóba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése