2012. november 13., kedd

német gyakorlás

Áron egy picit késve indult a suliba. Emő már a munkahelyéről telefonált, amikor én még csak a reggelinél tartottam. Átnéztem a levelezésemet, kiegészítettem a blogomat és nekiálltam a bányában megoldandó napelemes javaslatom megírásának.
Délelőtt még előrendeztem a lepréselt bélyegeket, hogy Dömsödön már ne kelljen vele annyit bíbelődni.

Délután fél négyre jöttek az ikrek és háromnegyedkor már Áron is befutott. Elég jól ment a német gyakorlás, de azért a legtöbbször Áronra kellett szólnom, hogy ne hülyéskedjen, mert ennél komolyabb dolgokról van szó.
3/4 5-kor el kellett indulnom a második napi fogadó órára. Újabb szégyenkezéseknek voltam kitéve. Nóra néni kérte, hogy Áron a történelem füzetét másolja át egy új füzetbe, mert a jelenlegit nem szeretné többé látni.
Amikor hazaértem, először Emőnek panaszoltam el az újabb rossz híreket. Nyugtatott és elsősorban bennünk kereste a hibák okait. Megígértette velem, hogy többet fogok foglalkozni Áronnal.

Fél hétre jött értünk Tamás és mentünk S. Laciékhoz. Áront Emőkére bíztuk. Többfogásos liba kaja fogadott. Amikor végigettük a zseniális menüt, bevonultunk a nappaliba. Laci egy brainstormingot tartott, amiben tőlünk várta, hogy megoldjuk a cigánytúra  problémáit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése