2012. november 24., szombat

Görög mítoszok

Reggel csak Áronnal ketten indultunk a piacra. Emő szeretett volna még egy kicsit ejtőzni. Gyorsan bevásároltunk és siettünk vissza reggelizni, mert fél tízre időpontunk volt a fodrásznál.
Mind a kettőnket jól megnyírtak. Érdekes változás, hogy most Áron nem reklamált, hogy neki ne legyen olyan rövid a haja.
Amikorra visszaértünk Emő már elkezdte készíteni az ebédet. Én csak a zöldség pucolásában segítettem. Áron közben lejött és belemerült a görög mítoszok olvasásába, aminek nagyon örültem, mert végre nem azokat a hülye vicc könyveket olvassa, amiből vettek vagy hatot Egerben.
Amíg Emő készítette az ebédet, addig én elkezdtem a konyha ablak balszárnyának triplánozását. Már leszabtam és beragasztottam a távtartókat, majd elgurultam az üvegeshez, hogy vágjon le nekem méretre egy tábla üveget. Már csak az üvegek bezárt oldalait kellett megtisztítani és mehetett a tábla beragasztása. A támasztó lécek beszögezésénél még Emő is segített. Közben Emő megkevergette a sós kapros túrós és az édes vaniliás túrós rétes töltelékét. Betettük a sütőbe és nemsokára leülhettünk a fejedelmi ebédhez. Nagyon keveset töltöttünk a szabadban, mert az idő nem volt igazán barátságos és alkalmas arra, hogy kimenjünk. Áron nagy nehezen leült a leckéjét megírni, én meg levágtam egy csomó bélyeget az áztatáshoz.
Késő délután megnéztük a Forma 1 időmérő edzését és utána szaunáztunk és megnéztük az X Faktort. Végre sikerült az általunk is tehetségtelennek tartott Zámbó Krisztiánt hazaküldeni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése