2013. június 17., hétfő

Áron bizonyítványa

Reggel kényelmesen készülődtünk. Reggelire hideg tejet, illetve tejeskávét és meleg túrós palacsintát tálaltam. Nyolc óra körül megjöttek Csanádék. Judit ideadta Áron bizonyítványát, de úgy gondoltam annál tovább tart a nyugalmam, minél későbben mélyedek el benne. Amikor Kamel is megérkezett, odaadtam Áronnak a kocsi kulcsát, azzal, hogy szálljanak be és én is mindjárt megyek.

Nem sokkal 1/2 9 után indultunk. Megérkezéskor, először rendeztem a befizetéseket, majd még elbúcsúzás előtt Áront elláttam néhány jó tanáccsal.

Visszajöttem az autóval, de a Sebészetre már tömegközlekedéssel mentem. Előtte még áttanulmányoztam Áron bizonyítványát, amitől nem kezdtem el röpdösni az örömtől. Nem kellett túl sokat várakoznom. A sebész főorvos nyugalmat sugárzott és ettől nekem is csökkent a szorongásom. Megnézte a csimbókot a homlokomon és azt mondta, hogy 21-n váltsam le a napi egy szem Syncumár-t, egy magamnak beadandó injekcióra és 26-án délután háromkor jelenjek meg és leveszi a csimbókot.

Eljövet Felhívtam Möcit, hogy elmondjam a rossz híreket, de ő mind a két ügyben csak nyugtatgatott. Tömören az volt a véleménye, hogy Áront nem kell büntetni a rossz bizonyítványáért, hanem fel kell készíteni egy változtatásra a jövőt illetően.

Itthon hidegen levágtam egy darabot a sült csülökből és azt ebédeltem kenyérrel. Utána becsomagoltam az öt darab legyártott kábelbevezetőt és elküldtem Varjú úrnak ajánlva.

Négyre mentem Áronékért. Nem is értettem, hogyan bírták ezt a nagy kánikulát, de túlélték. Kamelt hazavittük és itthon Áron annak ellenére lezuhanyozott, hogy ma a Főtáv karbantartása miatt csak hideg víz volt.

A bizonyítványról elmondtam Áronnak, hogy Möcivel megbeszéltük, hogy semminemű büntető szankció nem lesz a nyáron, de az biztos, hogy leülünk megbeszélni, mert ez az állandó képernyő függőség nem tartható tovább és főleg nem a tanulás rovására.

Béláék azt mondták, hogy csak akkor jönnek szombaton Dömsödre, ha van még az András féle palacsintából. Megnyugtattam őket, hogy Möci fog frisset készíteni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése