2013. június 3., hétfő

Áron egyedül megy az edzésre

Reggel megbeszéltem Áronnal, hogy ma egyedül induljon el a suliból a teniszre. Ilyen még nem volt, de valamikor el kell kezdeni. Möci Dömsödön van, Emőke vizsgázik és dolgozik, én pedig megyek az MR-re. Remélem, hogy Áronnak eszébe fog jutni, hogy 1/4 4-kor elinduljon és oda is fog találni.

Egyedül reggeliztem és készülődöm a Bajcsy kórházba az MR vizsgálatra. Az SD kártya tesztjét megszakítottam. Formázás és két húsosabb könyvtár rámásolása következik.
Möcivel beszéltem és azt mondta, hogy ott lent Dömsödön ragyogó idő van. Leszaladtam a postára befizetni a havi posta takarék csekket.

Elindultam a kórházba tömegközlekedéssel és útközben olvasgattam. Hamar megtaláltam, hogy hova kell mennem. Bejelentkeztem és egy fél órán beül behívtak. Bár aláírtam, hogy a vizsgálatot végző döntheti el, hogy be kell-e adni kontrasztanyagot, szerencsémre erre nem került sor. Jó fél órát feküdtem a csőben, a fejemen egy fülhallgatóval. Szerintem egy picit el is szundítottam. Kérdeztem, hogy mikor kapom meg a leletet. Azt mondták, hogy csütörtökön délután jöhetek érte. Csodálkoztam és kérdeztem, hogy azon mi tart három napig. Három percig tart, volt a válasz, de nem kötelesek három napnál korábban kiadni a leletet. Szuper.

Hazatérve Möci jelentette, hogy az ELMŰ-sök elvégezték a mérőóra cserét és már távoztak is. Bekaptam egy tányér kacsa aprólék levest és indultam a teniszpályára. Áron is pontosan érkezett és már folyt az edzés, amikor én odaértem. A pályán nagy szél és hideg volt. Áronnak tetszett az edzés, nekem meg az, hogy már olyan önálló, hogy a suliból egyedül is oda tud menni.

Hazafele beugrottunk a TESCO-ba, de főleg azért, hogy megszabaduljunk attól a rengeteg PET palacktól, ami a csomagtartóban volt. Persze azért vettünk egyet s mást: csirkecombokat, kenyeret, banánt stb.

Amiért ilyen ügyesen egyedül eljött az edzésre, azt mondtam, lehet egy kívánsága. Élt az alkalommal és kérte, menjünk a Rustico-ba és ott rendeljünk egy pizzát. Amikor hazaértünk, bementünk a Rustico-ba. Áront megbíztam, hogy rendeljen, addig én átmegyek a kis piszkos kínaiba és majd haza visszük a kaját és otthon vacsorázzuk meg. Visszamenve fizettem és otthon még meghívtuk Emőkét is, hogy vacsorázzon velünk.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése