2013. június 5., szerda

elhagytam a mobilom

Veszekedéssel kezdődött a reggel, amit nagyon nem szeretek. Pedig, ha nem megy simán a felkelés, a fogmosás és a suliba való elindulás úgy, hogy még a hátrahagyott szoba is rendben legyen, akkor minden reggel megismétlődhet a balhé.

Az új kütyü elkezdett rosszalkodni. A töltés közben melegedett és az érintő képernyő megbízhatatlanul működött. Ha felmérgesít akkor lecserélem.

Áronért pontban 1/2 4-kor érkeztem a sulihoz és vittem a tenisz edzésre.. Ott közben Hassannal kommunikáltam a 17-én kezdődő tenisz táborról. Azt üzente, majd este felhív.

A Budaörsi Tenisz Centrumban bedugtam az N 8000-es kütyüt tölteni és annak rendje és módja szerint ott is felejtettem. Csak itthonról hívtam fel őket és megállapodtunk, hogy majd csütörtökön vagy pénteken érte megyek.

Amint hazaértünk, elkészítettem egy kis vacsorának kinéző sült sonkát sajttal és savanyúkkal. Kiadtam Áronnak a feladatot, hogy a szobája egyik sarkában csináljon rendet, amíg én a lakógyűlésre megyek.

Este hatkor unalmas lakógyűlés, de szerencsére másfél órán belül ért véget. Ezzel csendben leváltottuk az eddigi Közös Képviselőt és megválasztottuk az újat.

Áron nagyon rendesen elpakolta a szobájában a kijelölt sarkot és mire visszaértem, kedveskedett egy kis puddinggal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése