2013. június 1., szombat

Tenisz verseny

Még mindig taknyos vagyok, de szerencsére egyéb bajom (láz, levertség, fájdalom) nincs. Möci készítette a reggelit, én végleg nekiláttam az MR beutalóm megkeresésének. A keresés többlethozama, hogy amelyik kupacot átnézem, ott egy kicsit rendet is teszek. Ez nagy dolog, de ezt a rendszerető emberek nem értik. Végül ott találtam meg, ahol Möci is gyanította.

Reggeli után mindent, amit Möci összekészített lehordtam az autóba. A terv az, hogy elindulunk a teniszversenyre.és onnan amint lehet irány Dömsöd.
Nagyi telefonált, hogy ő nem biztos, hogy ideér 1/2 11-re. Ha nem, akkor induljunk el nélküle, majd a 40-es busszal utánunk ered.

Közben invitáltam Emőkét és ő is úgy döntött, hogy jön velünk a teniszversenyre és utána Dömsödre. A  verseny el is kezdődött rendben, nem sokkal 11 óra után. Áron egy nagyon erős csoportba került. Én reménykedtem, hogy ez nem fogja letörni. Nagyi 3/4 12-kor telefonált, hogy már a Sasadi úti megállóban van, de a 40-es busz szombat vasárnap nem közlekedik. Mondtuk, hogy akkor szálljon fel a 240-esre. Nemsokára megérkezett. Addigra Áron már elvesztett 3 meccset és megnyert egyet. Az eredmény hirdetésen csak egy oklevelet kapott, de szerencsére ez nem szegte kedvét. A fő az, hogy nagyon élvezte az egész versenyt.

Utána tettünk egy rövid kanyart és felmentünk az IKEA éttermébe ebédelni. Ott mindenféle finomsággal degeszre ettük magunkat. Még üldögéltünk egy picit, majd feltettük Nóra nagyit a hazafele tartó buszra. Emő és én úgy éreztük, hogy a nagyi nem érezte magát olyan jól velünk, mint ahogyan azt mi elterveztük.
Emőkét és Áront az autóban hagytuk, amíg mi bementünk vásárolni az Auchanba. Teleraktuk a bevásárló kosarat, alig fért be minden az autóba. Irány Dömsöd. Először  a teniszpálya felé kanyarodtunk és megbeszéltük a tulajjal, hogy holnap 11-kor jövünk egy órát teniszezni.

Kipakolászás után Möci rászedett, hogy menjek el vele biciklizni. El is indultunk, de ez csak rövidre sikeredett, mert nagyon el kezdett esni az eső. Miután jól megáztunk, itthon bekapcsoltuk a szaunát és egy finomat szaunáztunk.

Dezső átszólt, hogy hozza a nekünk vásárolt pálinkát, de elfelejtettük, hogy Emő már korábban kulcsra zárta a kertkaput, így azután Dezsőnek vissza kellett fordulnia.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése