2013. június 4., kedd

enyhe telünk van júniusban

Reggel Áronnal megbeszéltem, hogy 4-re, de inkább 4 előtt egy perccel legyen itthon a német gyakorlásra. OK, de meghívta Alexet is, ha az nem probléma. Ha attól jobb az óra, de legalább nem rosszabb, akkor persze, hogy nem probléma.
Reggeli után ki nem hagytam volna a smaragdfa magok permetezését. Így sem biztos, hogy ki fognak csírázni, ezt a kockázatot nem szeretném azzal fokozni, hogy nem permetezem meg rendszeresen.
Nagyon hideg van. Odakint 14, a lakásban 17 fok van. Bezzeg Möci felhívott, hogy miképpen tudja a 21 fokot 22-re növelni Dömsödön.

Délelőtt a hivatali ügyeket intéztem, meg István csöngetett be, hogy tudnék-e neki segíteni az éves vízóra leolvasásában, főleg az ügyben, hogy Möcinél is le legyen olvasva az óra, mert hogy ő Dömsödön van. Leszaladtam Emőke nyugger kajájáért. Azután délben összedobtam a csirke pörköltöt főtt tésztával és leszakadtam egy doboz tejfölért. Jól beebédeltem.

Délután négyre megjöttek a fiúk. Németeztünk, de engem bántott, hogy pont Áron rud ebből a legkevesebbet.  Közben a fiúkkal és Krisztával is megbeszéltem, hogy a június 8-i hétvégén lejöhetnének Dömsödre. Laci jött a fiúkért.

Áronnak még volt egy kis bepótolni valója, de utána szerette volna nézni a "Maradj Talpon" c. műsort a TV-ben. OK. vacsoráig nézheti.

Megmelegítettem a tésztát és a csirke pörköltöt, majd áthívtuk Emőkét is és együtt vacsoráztunk.

Möcivel egész nap forródrót kapcsolatban voltam, mert sikerült a Viber összeköttetést létrehoznunk. Mindent meg tudunk oldani, de azért hiányzik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése