2013. június 18., kedd

meggy a Nóra nagyinál

Már ébredéskor fenyegető volt a kánikula. Áron lassan készülődött és csak egy  bögre hideg tejet volt hajlandó reggelizni. A fiúk nem sokkal nyolc után érkeztek. Mire kiértünk a tenisz centrumba, már ezerrel sütött a nap.

Visszafele vettem tíz kábel bevezető tömszelencét, hogy elkészítsem az új szériát.

Emőkével felhívtuk Möcit és viberen társalogtunk. Emőke áthozott egy nyugger ebédet némi savanyúval. Ebédre ezt melegítettem.

Amikor elhoztam a fiúkat a tenisz edzésről, hazavittem Kamelt és Csaniékat, majd egyenesen mentünk a Nóra nagyihoz. Az ott töltött egy óra alatt Áron és nagyi átszervezték az életet azzal, hogy ha megengedem, akkor Áron ott alszik a nagyinál. Nem volt ellene különösebb kifogásom és csak annyit kértem, hogy Áron nyolc órakor feküdjön le és reggel 1/2 9-re érjen haza Gazdagrétre. A lakásban jobb volt a klima, mint Gazdagréten, mert ott működik egy légkondicionáló.

Nagyi megkért, hogy jártamban keltemben vegyek neki egy olyan napernyőt újonnan, amilyen a régi, de már teljesen tönkrement.

Amikor hazajöttem még néztem az Interneten a nagyi erkélyére sokkal jobban használható, és kedvezőbb árú megoldást. Fel is hívtam Áront, hogy az e-mail címére átküldöm a kinkeket, mutassa meg a nagyinak, de ez már nem jött össze.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése