2013. június 28., péntek

MR eredmény bemutatása

Korán keltem és rögtön nekiláttam a csomagolásnak. Amikor Möci  lejött, készítettem egy hevenyészett reggelit. Megmelegítettem a tegnapi pizzát és főztem hozzá három lágy tojást. Möci hozott hozzá egy pár virslit. Áron is összepakolt egy kis bőröndnyi cuccot, amit szeretne vinni az Adriára. Mind  a két bőröndöt levittem az autóba. Még ki kellett váltani egy-két receptet a patikában.

Fél tíz fele elindultunk a Béke térre, mert Béla felhívta a figyelmünket, hogy a főorvos úrnál nem szabad egy percet se késni. A dugó közepes volt, így jóval a megbeszélt idő előtt odaértünk. Bejelentkezéskor megemlítettem, hogy a tegnap előtti kötés kezd leválni a homlokomról. Azt mondták, azt is megoldjuk.

Főorvos úr először ellátta a kötés renoválását, azután türelmesen végigolvasta az MR zárójelentést, majd közölte, hogy minden rendben van, de gyógytornát fog előírni. Megnéztem az utvonalterv.hu-n és 1 óra 21 perc a BMV-vel (Busz, Metró, Villamos) a gyógytorna elérhetősége. Nem tragédia, mert azalatt tudok olvasni. Amúgy is most tudtam meg, hogy a Hatvany könyv, amit olvasok csak egy családregénynek az első kötete. Az egész egy magyar Buddenbrookk Ház.

Onnan már nem mentünk haza, hanem egyenesen Dömsöd felé vettük az irányt. Se TESCO, se tankolás, egyedül a Lidl-nél tettünk egy kisebb bevásárlást és a Bureknél álltunk meg egy-egy kedvenc pékárunkért.

A nagy kipakolás után unicum, szabadfoglalkozás után hideg vacsora, TV és korai lefekvés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése