2013. június 19., szerda

Street Flipper

Nagy nehezen és csak késlekedve keltem fel. De azért mire megjöttek a fiúk, addigra én is elkészültem, sőt még arra is maradt néhány percem, hogy bekapjak egy ham and eggs-et. Áron viszont nem érkezett meg az ígért fél kilencre. Egy darabig a lakásban vártunk rá, azután beültünk az autóba. Végül egy fél óra késéssel megérkezett azzal a kifogással, hogy nem jött a 139-es busz.
Már reggel lehetett érezni, hogy ma is nagy kánikula lesz. Otthagytam a fiúkat a teniszpályán és útba ejtettem azt a szerelvényboltot, ahol lehet kapni ebből a speciális wc deszka ütközőből. Felvették a két darabra a rendelést és közölték, hogy holnapra lesz készleten.
Möcit hívtam Viberen. A hőséget leszámítva nagyon jól érzi magát Dömsödön.
Itthon rendet csináltam a DHGate megrendeléseimben. Most már átláthatóvű vált, hogy mi az ami megjött és mi az ami késlekedik.
Ebédre megmelegítettem Emőke nyugger levesének a felét és megettem a maradék lecsóval egyetemben.

Eljött az ideje, hogy pontot tegyek a Street Flipper javaslatomra. Meg is írtam a levelem Tarlós úrnak, de a levél mellékleteként becsatolandó anyagok csak nagyon nehezen kerültek elő.Végül meglett, de az egyik prezentáció linkje nem akart működni. Felhívtam Rékát, aki email-en keresztül belejavított és már küldhető is lett az anyag.

Úgy indultam a fiúkért, hogy előtte feladtam a postán a Főpolgármester úrnak a levelet. A fiúk egész nap a tűző napon gyakoroltak. Nem is értem, hogyan bírták ki ezt a nagy hőséget. Möci bezzeg, Dunába be, Dunából ki és a jól hőszigetelt házban élvezi a nyarat, de örülök neki, hogy legalább pihen és jól érzi magát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése