2013. május 31., péntek

SD kártya teszt

Nagyon taknyosan ébredtem. Az idő olyan pocsék, hogy ez már nem egyszerűen klíma változás, hanem klíma megzavarodás, Áront Emő kabát nélkül engedte el a suliba, mert Áron mondta, hogy három kabátja is van az iskolában. Viszont készített  neki tízórait és itókát.

Elkészítettem a reggelit és utána elindítottam az első 32 GB-s SD kártya tesztjét. Möci közben az asztali gépnél szenvedett annak a lassúságától Az első 3,5 óra az írás teszt volt, ami 100 %-os eredményt mutatott.
Felhívtak az ELMŰ-től, hogy egy időpont egyeztetés után be tudnák szerelni az oda-vissza játszó mérőórát. Mivel csak munkanapokon és munkaidőben tudnak ezzel foglalkozni, azt ígértem, hogy majd visszahívom őket.
Amíg Möci felment nekiduráltam magam és mindent eltakarítottam az előszoba komódjáról. Ez a nagytakarítás nem vezetett sikerre, ami az MR beutalómat illeti.
Elindultam a postára, az ANZSU Optikába és a CBA-ba. bevásároltam ebédnek valót. Emőkét is áthívtuk ebédelni. Házi sült kolbász volt párolt zöldségekkel (sárgarépa, fehérrépa, brokkoli és karfiol), rajta speciális majonézes kenőccsel.
Möcivel visszahívattam az ELMŰ-t és megállapodtak a hétfői szerelésben.
Segítettem Möcinek a fenti pakolászásában, tartottam egy rövid kiselőadást a matematika rejtelmeiről és elindítottam a nagymosást. Még este ki is teregettem, folytattam az SD tesztet azután lefekvés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése