2013. május 6., hétfő

Bank Holiday

Valamiért ma munkaszüneti nap van. A fiúk nem mentek iskolába. Mi nagyon későig lustálkdtunk és csak 10 óra körül dugtuk ki a fejünket a szobánkból, amikor már mindenki megreggelizett.

A nap hétágra süt és nekünk sajnos ez az utolsó teljes napunk, amit itt tölthetünk. Holnap este már Norciék is fellélegezhetnek, mondván, de jó, hogy itt voltak Apuék, de az még jobb, hogy elmentek.

Reggeli két turnusban, ami azt jelenti, hogy mi csak másodiknak kezdtünk hozzá.
Délelőtt jött az Internet Szolgáltató szerelője és aktívált egy új szélessávú ADSL Internetet (60/6 Gbps, amiből 30/6 Gbps garantált).

Az egész család felkerekedett Hengrove Play Park-ba. Csak úgy fértünk el az autóban, hogy Ádám és Samó biciklivel mentek. A játszó park hatalmas, mint nálunk a Palatínus csak sokkal gazdagabb, felszereltebb. Rengeteg mászó és csúszda lehetőség. Meglepően sűrű magas fű és tisztaság. A fiúk elmentek rollerezni, görkorizni, Pacs-pacsozni, ami olyan, mint nálunk az ipi-apacs. Janka időnként átmászott másik család pokrócára. A nap olyan erősen sütött, hogy félő volt, hogy valaki napszúrást kap.

Amikor visszatértünk a bázisra, már mindenki hulla fáradt lett. Amikor a  lakhelyen mindenki kiszállt, mi Norcival még visszamentünk tankolni. A benzinkútnál vettünk fényszóró izzót, amit otthon sikerült kicserélnem.

A félelmem bejött, Artúr valószínűleg napszúrást kapott. Fázott, láza volt és rossz volt a közérzete. Norci lefektette és rögtön elaludt.

Ádám a tegnapi sikerre való tekintettel ma is megismételte a BBQ-t. Vacsorára grillezett tarját ettünk.

Lefekvéskor már azt hittem, hogy kifogyott a DVD film raktár. Végül találtunk egy "Picasso kalandjait", ami azonban hibás volt és folyton elakadt. Kicseréltük egy "Hercegnő"-re és azzal tértünk nyugovóra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése