2013. május 17., péntek

Minden az SD kártya körül forog

Reggel olyan mélyen aludtam, hogy fel sem ébredtem, amikor Áron elment az iskolába. Szerencsére még az este megbeszéltük, hogy 1/4 4-re jön haza és akkor indulunk.
Reggeli után felhívtam a Nóra nagyit, hogy akkor 1/2 3-ra legyen készen, mert megyünk érte.
Béla javaslatára nekiálltam a még nálam lévő SD kártyák műterhelésére és feltettem rájuk több DUMMY_n könyvtárat.Az már az operáció elején kiderült, hogy nem Class 10-es a kártya, mert nagyon lassú az írási sebessége.
Délben lementem a kínaiba. A változatosság kedvéért nem szecsuánit, hanem valami thai ízesítésű csirkét kértem. Megbántam, mert miközben az íze nem volt különleges, a csirkehús kemény, száraz és rágós volt.
Írtam a Varjú úrnak, hogy most már eltelt több mint 30 nap, kellene az ELMŰ-t noszogatni, hogy MPV az oda-vissza játszó villanyórával..
1/2 2-re jött Sándor és visszahozta a reklamált SD kártyát.
Möci azt kérte, hogy egyedül menjek a nagyiért és Ő majd csak 1/4 4-re készül el, amikorra majd Áron is hazaér.Nagyi már várt és amint megérkeztem, jött is le a kis motyójával.
Áron pontosan érkezett, ahogyan ígérte. Bepakoltam a családot, irány a TESCO. Egy egész grillcsirkével terveztük megoldani a vacsoránkat, hogy ne kelljen nekiállni főzőcskézni. Persze a négy napos ünnepre való tekintettel azért vettünk még egyet s mást.Nagyi bent maradt az autóban. Áron telerakott egy bevásárlókocsit a visszavitt üvegekkel. Möci kiadta a parancsot, hogy gyorsan végezzünk hárman három irányba mentünk. Áron végzett a leghamarabb. Felmarkolta az üvegekért a pénzt és már tűzött is vissza a nagyihoz.
Az volt a terv, hogy az M7-esen megyünk tovább és beugrunk Andrásékhoz a két bordbag-gel. Fel is hívtuk őket, de Viki mondta, hogy nekik jobb lenne, ha inkább vasárnap mennénk hozzájuk, amikor Dömsödről megyünk haza.
A Bureknél csak Áron szállt ki és még ő se vett semmit, mert nem tetszett neki a felhozatal.
Hat órakor értünk a bázisra. Az első a kipakolás, utána én nekiláttam locsolni, Möci pedig készítette a vacsit. Áron terített, nagyi pedig nézte, hogy mit serénykedünk.
A grill csirke mindenféle savanyúsággal finom volt. Előtte persze megágyaztunk egy-egy Unicummal és utána hideg sör.
Möci bekapcsolta a szaunát, Áron pedig előkészítette a fekvőhelyet Nóra nagyinak. Egy darabig próbálgattuk nézni a TV-t, de hamar beláttuk, hogy semmi értelmeset nem sugároznak. Nagyi és Áron lefeküdtek, de mi hallottuk, hogy még sokáig folyt a duma. Mi szaunáztunk és bezuhantunk az ágyba.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése