2013. május 29., szerda

afrikai törpeharcsa

Nehezen ébredtem, mert szerintem tegnap este túl ettem és túl ittam magam. Sokáig lustálkodtam, míg rászántam magam, hogy összeütök egy reggelit 3 főre. (Emő, Emőke és én). Ehhez még előbb le kellett szaladnom a CBA-ba.

Megjött a 64 GB-s SD kártya. Most tesztelés alatt áll. Kb. 3 óra múlva fogom megkapni a teszteredményeket.

Délelőtt nagyon kemény angol óra volt. Végre sikerült Möcit rávennem arra, hogy hallgassa meg a hanganyagokat, mert az nagyon hatékonyan építi a jó kiejtést és ez az angolban talán fontosabb, mint a többi nyelvben.
Möci készített Áronnak egy palack limonádét, azzal, hogy azt a tenisz végén adjam oda naki.
Délután indultam Áronért és amikor odaértünk a teniszre, Áront csak kitettem és mentem megvenni a 10 darab töm-szelencét a saját gyártású kábel bevezető dobozokhoz.

Siettem vissza a tenisz edzésre, úgy látom, hogy Áron fejlődik. Van amit szerintem nem jól csinál, de nem vagyok telhetetlen. A szombati versennyel kapcsolatban abban maradtunk Gyulával, hogy pénteken reggel felhívom és addigra ő már tudni fogja, hogy Áron korabeliek neveztek-e. Ha igen, akkor jövünk és akkor pénteken nem megyünk Dömsödre, csak szombat délután. Ha csak idősebbek neveztek, akkor ezt a verseny kihagyjuk.

Béla közölte, hogy rendbe hozta a régi Notebookot. Annak csak az a szerep jutott, hogy csökkentse az újnak a bekerülési költségét.
Délután tettünk egy nagy sétát Gazdagréten Möcivel, majd bementünk az orvosi rendelőbe receptért, mert nekem elfogyott a syncumarom.

Este kivettem a mélyhűtőből az afrikai törpe harcsát. Áron keresett hozzá egy receptet és egy óra múlva már tálaltuk hajában sült krumplival és majonézzel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése